FatBoy – Som en sittsäck ska vara

fatboy reklam

Fatboy Original


Fatboy, the original är en sittsäck formgiven av den holländske designern Alex Bergman Jukka Setälä.

Perfekt för att sitta och ligga i, eller varför inte att bara koppla av i. Säcken finns i många olika färger och väger 6,8 kg. 140 cm * 100 cm. En riktig klassiker

1999:-

Se utbud via butik

 Buggle-up


 Buggle-up sittsäck är speciellt framtagen för sköna avkopplanded stunder i trädgården eller på stranden. Buggle-up är gjord av tålig polyester som har en skyddande yta som är både vattentålig och UV-resistent.

Den är också utrustad med remmar vilket möjliggör att avkoppling även i vertikala lägen (upp till 60 graders sittande position).

2999:-

Se utbud via butik

Fatboy Junior

Junior är en något mindre beanbag för barnen. Men precis som originalet passar den utmärkt att sitta, ligga eller koppla av i.

En perfekt möbel att göra läxan i eller varför inte att spela tv-spel med kompisarna.  Finns i många olika färger.

1599:-

 

Se utbud via butik

Headdemock hängmatta

En vattentålig hängmatta i överdimensionerat format, det är vad Fatboy Headdemock är för någonting. Den är enkel (och ett måste) att ta med till stranden, kontoret eller ditt favoritställe.

Eftersom hängmattan är en dröm vilar du på samma sätt i den – som en dröm, och det finns dessutom plats för två! Ett pulverlackerat stålrörsstativ i svart följer med. Hängmattan finns i flera olika färger.

Se utbud via butik

Stentvättat Fatboy

Fatboy Original Stonewash

En stentuff sittpuff ! Varför är den stentuff? Jo, därför att tyget är stentvättat och mjukt på samma gång! Den är stor, häftig och bekväm men har en mjukare känsla och utseende än originalet.

Materialet består av 100 % bomull av högsta kvalitet som dessutom är framställd av miljövänliga material. Överdraget är tvättbart i 30 grader. Produkten finns i flera stentvättade färger.

2339:-

Se utbud via butik

Refill till Fatboy

 

Fyllning till Fatboy, 100 liter

Är din Fatboy inte fullt lika fet längre? Ingen panik. Men lite extra fyllning blir produkten som ny igen.

469:-

Se utbud via butik

 

Fatboy Slim Velvet

Lite skönare, lite elegantare – men lika mycket Fatboy. En original Fatboy med i mjukt och lent sammetstyg istället för den klassiska ”hårdare” canvasmodellen.  (Därmed inte lika lätt att hålla ren)

1999:-

Se utbud via butik