Friskrivningsklausul

Saccosäckar.se är en marknadsföringsportal. Det betyder att E-butiker som säljer sittsäckar, eller tillbehör till dessa, kan få sina produkter på denna portal. Vi skriver produktbeskrivningar och lägger produkterna i passande kategori. Utöver det gör vi ex. oberoende recensioner. Företagen kan aldrig betala för att få en bättre recension.

Sidan är uppbyggd med affiliate. Det betyder att om en person väljer att beställa en produkt och därför klickar på en specifik sittsäck så kommer personen att omdirigeras till den E-butik som säljer denna vara. Någon försäljning sker alltså inte på saccosäckar.se. E-butikerna betalar därmed en viss procent av försäljningssumman om ett köp genomförs via denna portal.

I och med att det enbart är en jämförelseportal kan vi inte ta ansvar för eventuella tvister eller problem som uppstår hos den enskilda E-butiken. Skulle det uppstå problem får ni gärna höra av er och berätta. Detta för att vi enbart vill samarbeta med E-butiker som håller hög standard.

Vi gör vad vi kan för att ha priser och fakta uppdaterat kring varje produkt. Däremot kan det hända att vi inte nåtts av informationen kring prisförändringar eller liknande. För aktuell information om den gällande sittsäcken– klicka på den produkt som är intressant eftersom du då kommer till gällande E-butik. Vi frånsäger oss därmed juridiskt ansvar för felaktiga priser och att annan fakta är exakt överrensstämmande med vad E-butikerna skriver om produkterna.

I vår FAQ presenterar vi en rad frågor och svar om sittsäckar. Dessa svar har vi fått från de E-butiker som säljer via vår kanal. Någon dubbelkoll gällande faktagranskning har då inte skett.

Sidan kan alltså jämföras med Pricerunner eller Flygresor.se. De jämför priser på olika sätt. Vi jämför produkterna på olika sätt. Men de säljer inte produkter – inte heller vi.

När köp sker av en sittsäck så får du alltid ett kvitto (ska få ett kvitto/faktura). Spar detta då det är en värdehandling. Skulle du behöva byta eller reklamera produkten så sker detta genom att man tar kontakt med den E-butik som sålt varan.

Har du åsikter som sidan eller idéer om dess upplägg är du varmt välkommen att höra av dig. Detta oavsett om du är konsument och har åsikter om specifika företag, sittsäck m.m. eller om du är företag och vill ha samarbete med oss.