Om

Sittsäckar.se presenterar sittsäckar från flera olika svenska E-butiker. Många säckar – på samma ställe…

Sidan presenterar produkter, har recensioner och intervjuer inom ämnet. Genom att klicka på en sittsäck omdirigeras besökaren till den E-butik som säljer produkten. Detta genom så kallade affiliatelänkar.

Cookies och Private Policy

Inga personuppgifter samlas in på de som besöker sidan. Mer om detta sam integritetspolicy kan läsas här

Kontakt och ägare

Ägare av sittosäckar.se är Skribentus AB. Mer om företaget kan läsas på Skribentus.se där även flera kontaktmöjligheter hittas. Enklast sker kontakt via info AT skribentus.se

 

Samarbetande företag

Jollyroom

Jollyroom är Nordens största e-butik för produkter för barn och baby (0-12år). Med ett 75 000 kvm stor lager, där över 35 000 produkter förvaras, finns det mesta man kan tänka sig för både barn och gravida.

I sortimentet hittar man alltifrån kläder till leksaker. I sortimentet finns även inredning till barnrum, så som sittsäckar och sittsäckar i olika modeller, färger och storlekar – från en rad olika varumärken. 

Boligo

Boligo är en bred inspirationssida med möbler från en rad olika E-butiker. Upplägget liknar därmed sittsäckar.se men medan denna sida enbart fokuserar på just sittsäckar har Boligo ett bredare utbud.

Confident Living

Confident Living är en nätbutik som erbjuder Sveriges största sortiment inom möbler och annan heminredning online. I butikens sortiment finns produkter från kända designer, – och varumärken så som Iittala, Georg Jensen, Orrefors och mycket mer.

Butiken har kategorier som belysning, kök & servering samt möbler – där det till exempel går att hitta många modeller av sittsäckar från det populära märket Fay Boy, samt många andra bekväma sittmöbler.

Royal Design

Hos Royal Desgin finns över 100 000 olika produkter från över 350 olika varumärken – varav flera av dom är välkända inom design och inredning. Butiken är med sitt sortiment ledande inom sitt område i hela Norden och i utbudet finns inredning, så som vaser, ljusstakar och dekorationer samt bland annat belysning, textilier och möbler.

Under kategorin möbler finns många bekväma och designriktiga sittmöbler och här finns även ett stort utbud av sittsäckar, till exempel från märket Fat Boy.

Solhem Inredning

Solhem Inredning en inrednings, – och möbelbutik med lager och butik i Stockholm, med fokus på den skandinaviska stilen. Här finns alltifrån matsalsgrupper och soffor till barnmöbler och inredningsdetaljer.

I butikens sortiment finns sittsäckar och sittsäckar från flera olika varumärken, bland annat från det populära FatBoy. Bland sittsäckarna finns även modeller för barnrummet.

https://www.solheminredning.se/

 

Bra Sommarmöbler

Bra Sommarmöbler är ett Göteborgsföretag som erbjuder ett av Sveriges största sortiment när det kommer till utemöbler. Butiken finns både fysiskt och på nätet och bland kategorierna hittas till exempel loungemöbler, matgrupper, utekök och trädgårdsdynor.

Butiken erbjuder även sittsäckar lämpliga att använda utomhus. Här finns olika modeller för både vuxna och barn, främst från varumärket FatBoy.

https://www.brasommarmobler.se/

 

Hulténs

Hulténs är ett familjeägt företag med över 40 års erfarenhet av att sälja trädgårdsmöbler. I sortimentet finns trädgårdsmöbler i olika stilar och material – så som rotting, teak och stål. Sortimentet innehåller även grillar, dynor, belysning, ljuslyktor och annat som kan tänkas behövas för att skapa en trivsam uteplats. Hulténs erbjuder sittsäckar i olika modeller, lämpliga att använda både utomhus, för vuxna, barn och till och med djur.

https://www.hultens.se/

 

BabyV.se

BabyV.se är en butik med fokus på produkter för barn och baby. Butiken erbjuder alltifrån barnvagnar och bilstolar till möbler och inredning till barnrummet. Butiken finns fysiskt i Ängelholm men webbhandeln gör butiken till en av Sveriges största inom sitt område. I utbudet finns mysiga sittsäckar i olika modeller och färger att inreda barnrummet med, för härliga sagostunder och mys.

https://www.babyv.se/