Månadens erbjudande

För tillfället har vi inget månadens erbjudande. Vi jobbar på att det ska finnas ett varje månad. Så kika in om några dagar så kanske det är uppe.

Eller besök någon av våra samarbetspartners

Confident Living

Detta svenska familjeföretag har sin bas på internet med målsättningen att erbjuda ett varierande sortiment av möbler och inredning. Confident Living har bland annat ett stort utbud av sittsäckar och puffar i olika former och av olika material så som mocka, velour eller tyg som tål både att vara inne och utomhus.

Furniture Box

Det här är en av de första pionjärerna inom svenska handelsmarknad på nätet. Grundtanken är att ha produkter som passar på alla platser i hemmet. Som en extra trygghet erbjuder de både fri frakt och retur. Vill man besöka en fysisk butik finns dessa i Stockholm och Göteborg.

Den som är ute efter större sittsäckar hittar flera varianter här med material för både utomhus- och inomhusbruk. De finns flera olika former och där de flesta är valbara i minst nitton olika färger.

Roomox

Vare sig man är ung eller gammal så finns det något i Roomox utbud som passar. Även hunden kan få sin egen bädd. De har till exempel en skön sittdyna för stolen eller en beanbag i special edition med tryck för man, kvinna, flicka eller pojke. Materialet man arbetar med har ett skydd som gör det slittåligt och vattenavvisande vilket gör att de kan användas på många olika sätt. Förutom att de har lägst pris på sittsäckar på marknaden så finns de i ett flertal färger.

Rum 21

Det här företaget startade redan för tio år sedan och är sen 2014 en del av Royal Design Group AB. De vänder sig till både privatpersoner och företag och erbjuder både nytt och klassisk design. Förutom internet finns det en fysisk butik att besöka i Göteborg där den som vill har möjlighet att se valda delar ur sortimentet.

Många känner till sittsäcken Fatboy och tillsammans med flera olika sittpuffar och hundbäddar finner man dem här. Originalet till Fatboy görs bland annat i ett stentvättat tyg som gör den bekväm att sitta i och även tvättbar.

Svensson i Lammhult

Grunden till det här företaget kom till redan för över hundra år sedan med ett litet snickeri utanför Lammhult. Idag finns de både på internet och med flera butiker runt om i landet. Precis som snickaren gjorde i början av företaget så satsar man på hållbara möbler som ska kunna gå vidare till nästa generation.

Sittsäckar och sittpuffar finns i ett flertal olika utföranden. Både när det gäller material och användningsområden. Även här tänker man kvalitet som ska hålla för många års slitage. Gå till Svensson i Lammhult 

Klubbkompis

Två bröder startade det här företaget 2005 med syfte att låta idrottsföreningar få in pengar till klubbkassan. Med åren har det i och med inträdet i möbelbranschen vuxit och nu finns det både fysiska butiker och handeln på internet. Utbudet sträcker sig från hemmets alla rum till uteplatsen och med ett bra pris utan att för den delen tumma på kvalitén. För den som vill ha snabb leverans finns utkörning inom 2 – 8 arbetsdagar. Deras bekväma sittsäckar med ryggstöd finns i två utförande, en för vuxna och en för barn. Den senare finns i tre olika färger. Gå till Klubbkompis

Pusku pusku

Sittsäckar och puffar är det som Pusku pusku lagt sitt fokus på redan då den första produkten producerades 2008. Då som en hobby som med åren utvecklats och utökats till att omfatta ett betydligt större utbud än bara en säck, närmare bestämt 16 olika produkter.

Den som söker stora sittsäckar i olika former så som lounge, hundbäddar, solsängar och soffor hittar dessa här i många olika färger. Säckarna har en innersäck som håller kvar kulorna och gör det därför enkelt att ta av det slitstarka och tvättbara yttertyget.