roomox

På grund av MYCKET DÅLIGA omdömen på Trustpilot marknadsför vi inte längre Roomox.

Roomox har ett brett utbud av sittsäckaroch sittpuffar. Företaget startades 2014 och har snabbt etablerat sig på den europeiska marknaden. Samtliga produkter säljs fraktfritt och nedan kan de mest populära produkterna ses. (Mer om Roomox längre ner på sidan)

Roomox – Med fokus på billiga sittsäckar

Roomox är ett brittiskt företag som säljer sittsäckar över hela Europa. En stor fördel är att de alltid erbjuder fraktfritt på sina produkter trots att de skeppas från utomlands (Tyskland). Sedan start 2014 har det mycket snabbt blivit ett självklart första val för många som vill köpa billiga saccosäckar. För det är just priset som gör att deras säckar blivit så eftertraktade.

En klassisk sittsäck (Roomox XXL) kostar ca 30% av vad en FatBoy Original kostar.

Från början hade de enbart en enda produkt men det tog inte länge förrän kunderna blev fler och utbudet kunde breddas. Idag har de både sittsäckar, sittpuffar och kuddar. De har även hundsittsäckar, dvs för hunden eller katten.

Utbudet är i färg mycket klassiskt med enfärgade sittsäckar och andra sköna möbler. När det kommer till form är de lite mer kreativa. Här finns visserligen den klassiska säcken men även Loungemodeller som man halvsitter i samt med kuddformade modeller.