Sorry

Sorry – Den varan du söker efter marknadsförs inte längre av Saccosäckar.se

Men kanske du hittar något annat spännande i vårat utbud. Se det här.

Du kan exempelvis välja på sittsäckar från:

Fatboy

Fatboy är nog det märke de flesta känner till när det gäller sittsäckar. Sedan de grundades år 2002 har de spritt sig över världen och fått mycket uppmärksamhet. Hög kvalitet och originell design står Fatboy för i sin tillverkning av sittsäckar. Utseende och funktion är också viktiga egenskaper som man strävar efter. Till funktionen hör bland annat materialet som är slitstarkt och tåligt mot både väta och smuts. Förutom designen så utmärker de sig med att finnas i en mängd olika färger som lyser upp både hem och uteplats.

Celmar of Sweden

Med inspiration av havet och naturen har de två grundarna av Celmar of Sweden tagit fram sina sittsäckar. Hav och natur betyder förstås att produkterna tål att vara utomhus i alla väder och vid alla tillfällen. Naturligtvis passar de också lika bra inne. Deras sittsäckar tillverkas i ett material som tål vatten och är också UV-tåligt. Och den som vill ha med sig sittsäcken ner i poolen har hittat rätt för alla Celmars möbler flyter faktiskt.

Pusku Pusku

pusku pusku logaSittsäckarna från Pusku Pusku tillverkas I Litauen och har trots att de är relativt nya på marknaden vuxit snabbt med sina produkter. En av fördelarna med deras säckar är innersäcken som med en dragkedja gör det enkelt att fylla på stoppning när det behövs. Eftersom produkten består av en innerpåse och en ytterpåse är det lätt att ta av och tvätta om så behövs.