Adventskalender på Facebook – med vinster m.m.

Då var det bara 24 dagar kvar till julafton. För barnen är det 24 långa dagar full av väntan. För många vuxna är det 24 stressigt korta dagar med massor med saker som ska ordnas. Vi tycker nog att barnen har skönast inställning…

För barnen finns de mysiga adventskalendrarna som tydligt räknar ner till dopparedagen och det finns ju även en del kalendrar som vänder sig oss vuxna. En sån tänker iallafall vi bjuda på.

Du behöver inte följa Saccosäckar.se på Facebook – men det kommer att hjälpa om du vill öppna våra luckor.

Så här fungerar det.

Ett par dagar varje vecka kommer vi bjuda på en lucka. För att det inte ska bli för förutsägbart kommer det inte finnas lucka varje dag. Vi publicerar inte heller luckan samma tid varje gång.

Vad kan man vinna?

Livet går inte ut på att vinna jämt – men ibland. Dessutom finns det personer som behöver vinna mer än andra. Så har vi resonerat när vi byggt upp kalendern. Vad som är kalenderns bästa pris är därför svårt att säga. Det beror ju på vad du uppskattar…

Men vi kan i alla fall avslöja att det blir en upplevelse att minnas. I alla fall om du vinner presentkort från Upplevelse.com. Presentkorten är på 250kr st och kan användas till vilken upplevelse som helst på sidan. Fungerar även som delbetalning om det kostar mer än 250kr. Sammanlagt kommer 5 presentkort att ges ut under december.

Vill du hellre träffa en Personal Shopper och lära dig om vilken stil som passar dig? Håll utkik i december, men mer än så kan vi inte säga än.

En del godsaker väntar nog också.

OBS – Tävlingen Vinn en sittsäck pågår till 10:e december också. Den hittar du här 

Följ oss på Facebook och se vad luckorna gömmer.