Alla älskar sittsäck – men så här mycket?

sittsäckar är något som de allra flesta tycker om. Gemene mans kärlek till sittsäckar skiljer sig dock en del åt från artisten Ed Sheerans – i dimman av ett ecstasyrus blev han förälskad i möbeln varpå han genast gick online och handlade 6 stycken.

Värre historier finns nog som bottnar i ett drogrus. Ed Sheerans historia är faktiskt en ganska lycklig sådan, som Aftonbladet berättar om. Han hävdar att endast har testat drogen en gång vilket var på en bröllopsresa i Ibiza. Påverkad utav ecstasyn blev han fullständigt besatt av komforten och ”den sköna stoppningen” när han slog sig ner i en sittsäck under en fest. Exalterad över den nyfunna fantastiska möbeln gick han in på en återförsäljares hemsida och beställde möbeln till sig själv. Inte bara en – utan hela 6 stycken.

Har slutat med drogerna

Den 23-åriga världsstjärnan har enligt egen utsago lugnat ner sig – den senaste gången han rökte marijuana var när han umgicks med en rappare i Kalifornien för ett och ett halvt år sedan. Vid tillfället kände han sig pressad av att ”ta seden dit man kommer”, en känsla som enligt honom gjorde att han faktiskt valde att rökte marijuanan. Rapparen han umgicks med var The Game, en marijuanabrukare som inte direkt kan sägas dölja sitt rökande.

Riktar sin kärlek mot annat håll nu

Sedan ungefär ett år tillbaka är sittsäckarna inte längre Eds största kärlek (även om den säkerligen finns kvar). Numera håller han ihop med Athina Andrelos, 23, som jobbar tillsammans med Tv-kocken Jamie Oliver. Kärleken har dock inte alltid varit lätt att hitta, säger han till Contactmusic.com. ”Jag är riktigt dålig på att snacka med tjejer. Faktiskt. Det är något man lär sig i skolan och jag var aldrig den sortens kille.”

Han är därmed nöjd med att vara i en stadig relation. ”Tjejer var aldrig intresserade förut, och jag vet fortfarande inte hur man gör. Jag är mycket bättre på förhållanden, det ger mer än bara en känsla som varar i 10-sekunder… i mitt fall”. Han fortsätter genom att säga att alla, även de vackraste människorna, är nördar i någon mån. Han avslutar sedan resonemanget med: ”Vi är alla konstiga. Vissa kan låtsas som att de inte är det, men det är de. Vi är alla jävligt konstiga”.