Erbjudande för Januari (och lite till)

Quiltad tyg fåtölj I slutet av förra året började vi samarbeta med Klubbkompis vilket gör att två nya sittsäckar har kunnat presenteras här på saccosäckar.se. Den ena är Linus och den andra är Sara. Bägge två ligger på rea ”till lagret är slut”.  Med  en sänkning av ett redan lågt pris blir därför Linus och Sara två av de billigaste sittsäckarna för tillfället.

Linus – 495kr – Förr 795kr –

 

Rean pågår till lagret är slut men vi har hört oss för och det finns än så länge ganska många kvar.

Sara – Med ett rejält ryggstöd erbjuder Sara en skönt stöd i tillvaron. Sittsäcken har därmed en tydligare form och tydligare stöd än vad många andra sittsäckar har. Visserligen inte lika formbar som en klassisk sittsäck men med formbar fyllning blir det en skön och uppskattad möbel.

Sara mäter 70cm på bredden, 90cm djup och 80cm på höjden.

Linus  – Linus är en turkos sittsäck som är en blandning mellan fåtölj och madrass. Även här finns ett ryggstöd men denna gång betydligt mindre än på Sara. Passar utmärkt i barnrummet då säcken blir allt från ett skepp på väg till Amerika till en brottningsmatta.

Linus mäter 70cm på bredden, 80 cm djup och 65cm på höjden  Läs mer eller köp Linus här

 

Varför Polyester?

Både Sara och Linus är tillverkade av 100% Polyester (Överdragen). Ett material som framförallt har två tydliga fördelar.

För det första – Materialet är mycket beständigt mot UV-ljus vilket gör att det inte bleks eller skadas av för mycket solljus. Kan med fördel bäras ut på altanen under sommaren.

För det andra – Materialet skrynklar väldigt lite. Sara är av Quiltat tyg vilket betyder att det är sytt små rutor på tyget och att det är en viss ”skrynkelfaktor”. Linus har däremot helt plant tyg.