HEMMA HOS – För Joel är sittsäck en multimöbel

För vissa är sittsäck den perfekta ”slapparmöbeln”. Där man sjunker ner efter dags studier eller jobb för att hitta total avslappning. För andra är säcken det självklara valet i ungdomsrummet när gänget samlas framför Playstation.

För Joel Rosman var orsaken till att han ville ha en säck främst dess flexibilitet.

Under mars genomförde vi en tävling på Sittsäckar.se där bäst motivering till förändring på hemsidan belönades med en Roomox XXL sittsäck . Förslagen var många och en sak som återkom hos många var att de saknade inspiration i text och bild på webbplatsen.

Ett av förslagen handlade exempelvis om att vi borde göra minireportage hos folk som köpt säckar och visa hur de används ”in real”. Så sagt och gjort.

Först ut är en av deltagarna i tävlingen. Han vann ingen säck i själva tävlingen men vi kunde inte låta bli att ge ut några ”tröstpris” bland de som gett förslag. Så nu kan Joel luta sig tillbaka i den avslappnande säcken och svara på frågan ”hur använder du din Roomox?”

  • Som student med en boyta på 20 kvm är en sittsäck perfekt på många sätt! Eftersom jag bor på en begränsad yta kan jag med sittsäcken lätt flytta på den om jag vill använda ytan till någonting annat. Främst använder jag den när jag bara vill chilla, när polarna är på besök som extra sittplats eller när jag sitter vid datorn och pluggar!”

Avslappning, extra sittplats, pluggplats och flexibel på liten yta. Det gör att Joel älskar sittsäck . Vad gör att du älskar din?