Recension – Att handla via Puskupusku.se

Vi har recenserat flera sittsäckar genom åren. Men säcken är inte allt. Det är även viktigt att den är lätt att köpa in och att E-butiken som säljer produkten erbjuder enkel shopping. Idag recenserar vid därför PuskuPusku.se utifrån deras E-butik.

Utbud

PuskuPusku får ett mycket högt betyg gällande deras utbud. Det är få E-butiker som kan matcha utbudet vilket till stor del beror på den valbarhet som kunden har. Om man bortser från deras sittpuffar har de 16 olika modeller. Det är på ”normalnivå”.

Men varje modell kan väljas i ett flertal olika tyger. Exempelvis finns det tyg som klarar av att vara utomhus bättre än andra samt tyger som har en mjukare yta än den klassiska ”segelduken” som många sittsäckar har. Om man räknar med att varje modell har 5 tyger att välja på blir det 80 varianter. Alla kan sedan beställas i ett flertal färger. Många finns i över 10 färger. Räknar man med 10 färger skapas alltså 800 olika varianter – imponerande.

Det vi däremot främst gillar hos dem är att de erbjuder kunderna att köpa enbart yttersäckar. Vad vi vet är de ensamma om det i Sverige. Därmed kan man på ett billigare sätt ge sin gamla sittsäck ett ansiktslyft. Det vi saknar är lagningskit och att man kan köpa enbart innerpåsen.

pusku färgval

Pris

Att jämföra pris på sittsäckar är alltid svårt. Modellerna skiljer sig så mycket åt. Men modellen 4Me bör ses som en ”klassisk sittsäck ”. En rektangulär påse på 180*140cm. Prismässig ligger den på ”medelnivå” men i den lägre skalan. Den kostar 1790kr.

Överlag ligger priserna på medelnivå. Det finns vissa enstaka billigare modeller på marknaden – men även flera på ett betydligt högre pris.

Beställning

Att beställa via Puskupusku.se är väldigt enkelt. När man väljer färg på sittsäcken ser man direkt hur den skulle se ut och kan lägga den i varukorgen. Modellerna är även presenterade på ett tydligt sätt gällande storlek, tyg osv.

När varan/varorna ska betalas framgår det tydligt att det är fri frakt och vad priset blir. Betalningsalternativen är Betalkort, Kreditkort, Paypal, Direktbetalning samt Faktura.

Kvitto mailas ut och man får en bekräftelse att ordern är mottagen.

Leverans

Leverans sker inom 2-14 dagar. Det varierar beroende på vilken modell som beställs. Man kan se beräknad leverans när man jämför sittsäckarna. Detta framkommer däremot inte tydligt när beställningen genomförs. Så kolla noga på modellbeskrivningen innan den beställs i det fall du har bråttom.

Leverans är alltid fraktfritt och sker till närmaste postombud. Om det inte finns något ombud i närheten sker leverans till port/garageuppfart.

Kundkontakt

Man kan nå PUskuPusku telefon (8-17)  eller mail. De finns även på Twitter, Facebook, LinkedIN och Youtube.

Vi har testat och mailat och fick svar inom 24 timmar.

Sammanfattning

Överlag ges mycket bra betyg på E-butiken som PuskuPusku erbjuder. Det är enkelt att orientera sig bland de olika modellerna och flexibiliteten är extremt stor gällande färger och tyger. De får även extrapoäng tack vare att de säljer yttersäckar separat. Köpet sker enkelt och de har flera olika betalningslösningar. Det enda man bör tänka på är att kolla upp leveransdagar. Dessa kan variera kraftigt.

9/10