Sittsäck med eget motiv

Tycker du att de gröna, svarta eller gråa sittsäckarna är i tråkiga färger? Beställ en sittsäck med eget motiv istället. Lite dyrare – Lite exklusivare.

Det går att hitta sittsäckar i en mängd storlekar och från en rad olika märken. Vill du ha en extra mysig med fårull eller kanske en extra stor? Men oavsett vilken du väljer så kommer någon annan att kunna ha en lika modell. Gör det enkelt för dig och beställ en sittsäck med eget motiv istället. Det går både att välja tryck och brodyr. Detta beroende på vad du vill för ha för motiv eller logga på säcken.

Med bilder från nätet

Du kan ladda hem bilder från nätet och använda i trycket. Men det finns två saker du bör tänka på vilket gör denna väg inte helt smidig.För det första handlar det om copyright. Får du använda bilderna eller behöver du betala en viss avgift för det? Se till att enbart ladda hem bilder från sidor där bilderna inte är skyddade av copyright.

För det andra handlar det om storleken. De flesta bilder som läggs upp på nätet är relativt små gällande upplösning. De är snygga på webben men om de ska förstoras till  1×1 meter kommer fotot bli extremt grumligt. De allra flesta E-butiker lägger upp bilderna i ca 500pxl vilket inte gör det möjligt att förstora dem. En lösning är att göra collage med flera mindre bilder. Använd istället dessa som inspiration vilket vi testat.

  1. Besök någon E-butik som säljer tavlor

Vi valde att hitta inspiration bland olika canvastavlor hos Konstlagret och hittade en snygg tavla med Eiffeltornet på. Eftersom bilden är för liten går vi vidare till nästa steg.

  1. Gå till Pixabay

En sökning på Pixabay visar en mängd snygga bilder på Eiffeltornet. Dessa kan laddas hem i mycket stor upplösning. Du kan behöva skapa konto för att nå de allra största.

  1. Beställ sittsäck

Nu är det bara att skicka in bilden samt information om vilken sittsäck man önskar få trycket på. En offert kommer inom 48 timmar.

Med loga?

Är det en enkel loga som ska sättas på sittsäcken är brodyr bästa alternativet. Det finns visserligen vissa begränsningar gällande storlek och detaljer men hållbarheten blir extremt bra. Det blir extra snyggt på sittsäckar som har mjukare yttersäck. På ett canvassäck kan brodyren sticka ut något vilket inte ser lika snyggt ut.

Med foto?

Ta sommarens bästa foto och spar bilden i riktigt hög upplösning. Gör en sittsäck  med detta tryck och ge bort till en vän som ett härligt minne av er sommarsemester. Eller varför inte en bild till bröllopsparet? Kostnaden för en mindre sittsäck är ca 2200 kr hos Bags of Love.

KONTAKTA OSS FÖR OFFERT