Välj rätt tyg till Pusku Pusku sittsäcken

Färger på Game Outside SaccoscäkPusku Pusku har inte bara ett stort antal olika sittsäckar. De har även ett stort antal färger och material att välja mellan på överdragen. 

Vilken passar dig?

 

OX ”Ungdomlig glöd!”

OX – ett mycket ljust och färgstarkt material som är särskilt passande för de lite yngre. Faktum är att det är ett av våra mest populära material. Varför? För att vi tror att alla bär på en ungdomlig längtan och ibland vill vi känna den där ungdomliga gnistan och glöden. Det här tyget är särskilt populärt bland företag då de kan placeras på många olika typer av event – oavsett om dessa event äger rum inomhus eller utomhus. OX är nämligen både slitstarkt och vattentätt. 

OX passar överlag mycket bra när det är många personer som ska använda säcken. Tyget är väldigt praktiskt då det är hållbart och mycket lätt att rengöra.

Teknisk information:

100% polyester med PVC-beläggning

Vikt: 380 g / m2

Abrasion resistance: 60 000 (hur tåligt materialet är)

Vattentålig

Kan tvättas / rengöras

pusku färgval

Se utbud av sittsäckar från Pusku Pusku

__________________________________________________________________________________

Home ”Mys i hemmet”

Home – ett mysigt material för den hemtrevliga och stillsamma delen av boendet där tystnaden och lugnet bjuder in till fullständig avslappning. Det här tyget riktar sig till en lite äldre och mer mogen målgrupp som är på jakt efter inredning med pastellfärger. Man kan välja mellan enkla helfärger heller tartanfärger – de kan också kombineras för att matcha dina specifika önskemål. Om det blir smutsigt finns ingen anledning till oro – ta helt enkelt av den yttre säcken och tvätta den i tvättmaskinen.

Teknisk information:

100% polyester

Vikt: 305 g / m2

Abrasion resistance: 100 000(hur tåligt materialet är)

Tyget andas väl

Går att tvätta i maskin

Game Outside Sittsäck

__________________________________________________________________________________

Outside ”Perfekt för tuff användning”

Outside – det här är det allra tåligaste materialet som finns i sortimentet. Det här tyget kan användas på nästan vilket underlag som helst. Det här materialet till säcken, som är tillverkat av konstgjort läder, använder Pusku pusku på alla sina utomhusevenemang – oavsett om evenemangen äger rum på grovkornig sand, asfalt, i snö eller i spöregn. Outside är riktigt stark och tålig vilket gör den perfekt att använda utomhus, oavsett väder och vind.

Teknisk information:

2% PU, 83% PVC, 15% polyester

Vikt: 600 g / m2

Abrasion resistance: 120 000(hur tåligt materialet är)

Vattentålig

Lätt att rengöra

__________________________________________________________________________________

Nordic ”Skandinavisk bekvämlighet i hemmet…”

Nordic – ett väldigt mjukt material som passar för inomhusbruk. Tyget känns fantastiskt mot huden när man lägger sig på en säck beklädd med det här materialet. Det här tyget finns i ett väldigt brett urval av färger, något som gör det lätt att nyanser som matchar ens smak. Att kombinera det här underbart sköna tyget med härliga färger är ett mycket bra tillskott till inredningen där hemma.

Teknisk information:

100% polyester

Vikt: 330 g / m2

Abrasion resistance: 100 000(hur tåligt materialet är)

Tyget andas väl

Lätt att tvätta

Se utbud av sittsäckar från Pusku Pusku

Quilted Nordic

Quilted Nordic är av samma material som tyget Nordic, men har ett elegant insytt rutat mönster över sig. Det här är inte bara av estetiska skäl. Det rutiga mönstret ger en helt annan känsla av mjukhet och bekvämlighet. Dessutom hjälper det sittsäcken att bättre hålla sin form över tid.

Quilted Nordic, med sitt eleganta mönster och sin bekvämlighet, förvandlar vanliga, sköna sittsäckar till något som mer kan beskrivas som sofistikerat och elegant.

 • Är av 100 procent polyester
 • Vikt: 645 gram per kvadratmeter
 • Av material som andas
 • Nötningsmotstånd: 100 000
 • Kan tvättas i maskin

Deluxe

Deluxe är nog den mest lyxiga yttersäcken som tillverkaren Pusku Pusku har i sitt sortiment. Det här tyget kan passa bra för den som redan har en vacker interiör och som vill låta en vacker sittsäck komplettera den. Likagärna kan det vara för dem med ett minimalistiskt inrett hem, som vill ha en klick av mönster och elegans på en utvald plats i hemmet. Deluxe finns i tre olika vackra färger.

 • Är av 100 procent polyester
 • Vikt: 233 gram per kvadratmeter
 • Nötningsmotstånd: 22 000
 • Kan tvättas i maskin

Evolve

Evolve är en särskilt hållbar och mångsidig yttersäck från Pusku Pusku. Då materialet består av starkt konstgjort läder, fungerar den lika väl inomhus som utomhus. Det här materialet lämpar sig särskilt väl för företag som vill ha sammankomster både i och utanför kontoret.

Den gör sig även utmärkt i hemmet, då man kan flytta ut den på terrassen när våren och sommaren börjar närma sig. Dock behöver användandet av den givetvis inte begränsas till terrassen. Varför inte flytta ner den till stranden? Evolve kan även användas utomhus under vintern, då materialet klarar av temperaturer ända ner till 30 minusgrader.

 • Konstgjort läder bestående utav 86 % PVC och 14 % PES/CO
 • Vattentät (klarar av saltvatten)
 • Vikit: 650 gram per kvadratmeter
 • Lätt att rengöra
 • UV-resistent
 • Kan användas i temperaturer ner till 30 minusgrader

Quilted Outside

Precis som Quilted Nordic delar många egenskaper med Nordic, gör Quilted Outside detsamma med Outside. Skillnaden är det eleganta, insydda rutiga mönstret på yttersäckens baksida. Mönstret är dock inte bara för ögat. Det är även en faktor i komforten, då mönstret ger en annan typ av mjukhets- och bekvämlighetskänsla.

Utöver det hjälper mönstret sittsäcken  att behålla sin form över tid. Quilted Outside är för den som vill ha en elegant och solid sittsäck med stor frihet vad gäller dess användningsområden.

 • Av 2 % PU, 83 % PVC, 15 % polyester
 • Vikt: 915 gram per kvadratmeter
 • Vattenresistent
 • Lätt att rengöra
 • Nötningsmotstånd: 120 000 

sittsäcköverdrag